Tapflo

Tapflo Croatia

KATALOZI

Studije slučaja

Tapflo serija metalnih pneumatskih pumpi s dvostrukim membranama:

Kompaktan i jednostavan dizajn uobičajen je za ovu seriju. Broj dijelova je smanjen na nužni minimum. Aluminijske pumpe nalaze se u sektorima kao što su:

  • celuloza i papir (ljepila, natrijev silikat, boje i titanijev oksid, uzorkovanje)
  • industrija boja (boje na bazi vode i otapala, tinte, lakovi, ljepila i otapala)
  • pročišćavanje otpadnih voda

AODD – PUMPE SAVRŠEN IZBOR ZA INDUSTRIJU PAKIRANJA

Dugotrajne membrane:

Tapflo membrane su kompozitne konstrukcije, superiorne za kontinuirani teški rad, s potpuno glatkom površinom u dodiru s tekućinom. To rezultira dizajnom koji ne propušta i lako se čisti. Dostupne su od raznih materijala, kao što su EPDM, NBR, FKM, PTFE, PTFE TFM™ 1705b, kako bi zadovoljili sve zahtjeve. Naše membrane mogu postići više od 80.000.000 ciklusa.

AODD – PUMPE SAVRŠEN IZBOR ZA INDUSTRIJU PAKIRANJA

PTFE membrane:

PTFE ili PTFE TFM™ 1705b sloj membrane čini zatvorenu površinu za tekućinu. Integrirana potporna jezgra od lakih metala i ojačanje tkaninom ispunjavaju visoke zahtjeve čvrstoće. Oba materijala imaju glatku površinu što rezultira izvrsnom površinom koja se ne lijepi, savršena za boje, tinte, pigmente i ljepila. PTFE TFM™ 1705b membrane imaju vrhunsku mehaničku čvrstoću zbog smanjene deformacije pod opterećenjem i boljih svojstava zamora pri savijanju. Niža poroznost i propusnost čine ga savršenim izborom za prodorne tekućine poput otapala.

AODD – PUMPE SAVRŠEN IZBOR ZA INDUSTRIJU PAKIRANJA

PTFE premaz:

Opcionalni PTFE premaz na aluminijskim pumpama služi kao neljepljiva površina savršena za ljepila. Također pruža dodatnu lakoću čišćenja, poželjnu pri pumpanju različitih boja, tinta i pigmenata jednom pumpom.

AODD – PUMPE SAVRŠEN IZBOR ZA INDUSTRIJU PAKIRANJA

Filter preša:

Tapflo pumpe za primjenu kod filter preša su kompaktne jedinice koje se mogu montirati izravno na filter prešu. Dizajn i funkcionalnost omogućuju korisniku izravno prešanje medija do 16 bara. Jedinica dolazi s pojačanjem kućišta, vanjskim pojačivačem tlaka koji čak može udvostručiti ulazni tlak i visokotlačnim zračnim ventilom.

AODD – PUMPE SAVRŠEN IZBOR ZA INDUSTRIJU PAKIRANJA