All about your flowTM

CTH za destilerije

CTH for the distillery industry

Tapflo CTH (Higijenska Centrifugalna Pumpa) ugrađena na industrijski tip kolica – model S286X, a za konačnog kupca iz sektora proizvodnje alkoholnih pića. Ovaj model dizajnom prilagođen zahtjevima kupca posjeduje FDA te ATEX certificate.

Klijent proizvodi visokokvalitetna alkoholna pića te je trebao rješenje koje se može koristiti za male protoke alkoholnog macerata (tinkure) različite boje I okusa, te njegovu nježnu cirkulaciju.

Tapflo ETO („Engineering To Order”) tim je projektirao I predložio rješenje sa CTH pumpom ugrađenom na kolica I opremljenom s ugrađenim ON/OFF prekidačem pogodnim za rad unutar eksplozivne zone. Potrebno je napomenuti da naš ETO tim ima ogromno iskustvo u osmišljavanju I projektiranju cjenovno konkurentnih mobilnih ATEX jedinica.

CTH for the distillery industry

Trebate li slično rješenje ili krojeno po specifičnom zahtjevu, molim obratite se na sales@tapflo.hr

 

SRODNI MATERIJALI

Brošure:
Mobile solutions for pump units and systems

 


SLJEDEĆI PRIKAZ SLUČAJA

CTH for the brewery industry

CTH ZA PIVARSKU INDUSTRIJU

CTH (Higijenska Centrifugalna Pumpa) ugrađena na industrijski tip kolica za OEM klijenta iz pivarske industrije.

saznajte više

O nama. Grupacija Tapflo je neovisni europski proizvođač i globalni dobavljač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi te druge industrijske procesne opreme. Tvrtka Tapflo je u obiteljskom vlasništvu te ima vlastita predstavništva u 30 zemalja i neovisne distributere u više od 45 zemalja.