Studije slučaja

IZAZOV: Poboljšanje proizvodnje u uvjetima gdje je oprema u ATEX zoni
RJEŠENJE: Ugradnja AODD pumpi

Tapflo serija metalnih pneumatskih pumpi s dvostrukim membranama - Kompaktan i jednostavan dizajn uobičajen je za ovu seriju.

Tapflo pumpa TX200 TTT-3DTL montirana na kolica se koristi za transfer klorooctene kiseline u hitnim situacijama. Koristit će se od strane vatrogasne jedinice unutar tvornice za proizvodnju kemikalija.

Sanitarni model T825 ST-5SF je opremljen s klapnim ventilima namijenjenim za pumpanja medija s većim česticama – u ovom slučaju, šampinjoni u prehrambenoj industriji.

Kao dodatna oprema, kod linije galvanizacijskih kada koristi se CTV40-12.5 kao cirkulirajuća te T50PTT kao dozirna pumpa.

Tapflo CTH (Higijenska Centrifugalna Pumpa) ugrađena na industrijski tip kolica – model S286X, a za konačnog kupca iz sektora proizvodnje alkoholnih pića. Ovaj model dizajnom prilagođen zahtjevima kupca posjeduje FDA te ATEX certificate.

O nama. Grupacija Tapflo je neovisni europski proizvođač i globalni dobavljač membranskih pumpi, centrifugalnih pumpi te druge industrijske procesne opreme. Tvrtka Tapflo je u obiteljskom vlasništvu te ima vlastita predstavništva u 30 zemalja i neovisne distributere u više od 45 zemalja.