Tapflo

Tapflo Croatia

KATALOZI

Studije slučaja

IZAZOV: Poboljšanje proizvodnje u uvjetima gdje je oprema u ATEX zoni
RJEŠENJE: Ugradnja AODD pumpi

Tapflo serija metalnih pneumatskih pumpi s dvostrukim membranama - Kompaktan i jednostavan dizajn uobičajen je za ovu seriju.

Tapflo pumpa TX200 TTT-3DTL montirana na kolica se koristi za transfer klorooctene kiseline u hitnim situacijama. Koristit će se od strane vatrogasne jedinice unutar tvornice za proizvodnju kemikalija.

Sanitarni model T825 ST-5SF je opremljen s klapnim ventilima namijenjenim za pumpanja medija s većim česticama – u ovom slučaju, šampinjoni u prehrambenoj industriji.

Kao dodatna oprema, kod linije galvanizacijskih kada koristi se CTV40-12.5 kao cirkulirajuća te T50PTT kao dozirna pumpa.

Tapflo CTH (Higijenska Centrifugalna Pumpa) ugrađena na industrijski tip kolica – model S286X, a za konačnog kupca iz sektora proizvodnje alkoholnih pića. Ovaj model dizajnom prilagođen zahtjevima kupca posjeduje FDA te ATEX certificate.

Metalna membranska pumpa sa sustavom zaštite „Guardian” (praćenje eventualnog oštećenja membrana), pneumatskim crijevom sa špulom te kabelima za uzemljenje. Jedinica je projektirana na zahtjev klijenta specijaliziranog za proizvodnju kemikalja.

Korisnik, jedna od vodećih tvrtki za zbrinjavanje otpadnih tekućina, koristi Tapflo jedinicu za sakupljanje rabljenog kuhinjskog ulja I masnoća iz različitih spremnika.